Välkommen sol!

Jag längtar efter våren och värmen. Solens strålar som kikade in genom fönstret nu på morgonen var väldigt välgörande. Jag har haft det lite tufft i några dagar nu. Det är livsfarligt att tänka att livet är relativt enkelt, då kommer orosmolnen som ett brev på posten. Orken har sviktat och fysiken hänger då alltid på. När jag skrev senaste inlägget kände jag mig så stark, lite för stark. Jag hade då alla tre barnen själv i två dagar, sex timmar i sträck. Det låter kanske inte så farligt, men det sliter ganska bra. Därefter kom min lilla dipp. Bella är numera på "mormordagis" dagtid och nu ska jag nog ganska snart bli lika stark som innan, hoppas jag.

Ikväll är det Let's dance! Hjälp gärna till att rösta på Rabih, så att vi får se Maria dansa i nästa vecka. Jag saknar henne på tv.


La dolce vita

Jag vet att många är oroliga att jag har det riktigt tufft nu med tre små barn. Men, som Tony säger, det är faktiskt inte så farligt...inte farligt alls faktiskt. Självklart är jag trött och ibland ledsnar jag, men största delen av tiden är fantastisk. Jag har ett riktigt bra understöd, Bella går numera på "mormordagis". I april börjar hon på "riktigt dagis". Wille och Ludde är gulliga och snälla nästan jämt.  

Idag har jag badat med Isabella och sedan gick jag en prommis med Linda, som har en liten Agnes-bebis. Det har varit en riktigt skön dag, men rusket imorgon står jag nog över. Det kan vara lite skönt med "ful-väder" någon gång ibland, då kan man kura inomhus med gott samvete. Ikväll är det Mästarnas mästare på tv, mitt nya favoritprogram. Efter Let's dance förstås...


Mormor och morfar i Waxholm

Bella var med mormor och morfar i Waxholm igår. Lekplatsen är riktigt kul där för en tvååring.

...och idag var vi på isen allihopa. Bella åkte skridskor. Sedan kom Christina och Marcus på fika. Supermysigt som vanligt! Nu ska vi snart se Stjärnorna på slottet - riktig kvalitetstv!




Mammas prinsessa

Det är mycket mormor- och morfarmys nu, vi ses varje dag eller kväll. Jättetrevligt! Bella är prinsessa, danstjej eller Pippi om vartannat. Idag har mamma och jag åkt skidor med Bella. Nu balanserar hon riktigt bra. 

 






Skratt och yoga

Igår var det en spännande dag. Efter att ha varit i pulkabacken gick vi hem och myste tillsammans. Det var då det hände... William skrattade på riktigt för första gången. Ett både kluckande och klingande ljud på samma gång. Superhärligt!

På kvällen gick jag på mitt första träningspass på över ett år, uppfriskande yoga. Nu gäller det att komma igång igen. Ambitionen är tre gånger i veckan, men hur det ska gå till återstår att se.

Idag har jag varit på DI och lett deras kör, samt börjat städa undan julen. Nu börjar allt rulla på som vanligt igen...

Snowracern går varm fortfarande



Både igår och idag har vi åkt snowracer och stjärtlapp. Superkul! Igår var vi i backen med Isabellas kompis Lovisa och föräldrarna Jonas och Helena. Vi åkte med full fart och drack kaffe, te och åt godsaker. Roligt också att vi träffade Noah och Cecilia på vägen dit, samt Alva och Linda med det lilla gulliga nytillskottet Agnes. Noah och Alva åkte också i backen, så det var ovanligt många glada 2-åringar i backen. 

Idag träffade vi Louise, Sandra, Lovisa och Axel i backen. Lovisa är ett riktigt poppisnamn, fyra av Isabellas kompisar heter Lovisa. Det är jättefint, så det är inte så konstigt. Lille Axel är en riktig goding och är lika stor som mina bebisar. Det var fruktansvärt kallt i backen på grund av blåsten, så vi stannade inte så länge. Nu på kvällen har jag sett Damernas detektivbyrå, mitt favoritprogram, medan Tobbe ser på Johan Falk, hans favoritprogram. Tur att vi har flera "tv:ar".






Pappas födelsedag

Vi firade pappas födelsedag både i onsdags (den riktiga dagen), samt igår.
Hurra, hurra, hurra!!!


Skridskoprinsessa


Pulkabacken är poppis!

Nu är Bella och jag ofta i pulkabacken. Superskoj! Idag var vi där med Noah och Cecilia. Annars är det mest efterdyningar av julmys som är i fokus.

Maria var som vanligt fantastisk på dansgolvet. Jag hoppas att alla är med och röstar!!! Heja, heja...

...och så lite bilder förstås...






Bebisarna i högform

Vaccinet verkade inte påverka våra små gossar. De mådde prima hela kvällen och även nu. Vilken tur! Nu har vi varit på ett dagis till, där Bellas kompis Noah går, och det är superbra! Vi hejade självklart på Noah också, nyklippt och snygg. One more to go, innan vi bestämmer oss.

Bella åkte skidor med mormor igår. Det gick både bra och mindre bra : )


Rösta på Maria!

På fredag börjar Let's dance igen och då är det dags att rösta. Maria ska dansa med Idolkillen Rabih, det blir super. Jag har tagit en bild direkt från deras blogg, som nyss öppnat. Titta gärna på http://rabih.letsdance.tv4.se/

 

Louise 31 år

Louise har fyllt 31 år. Först ut av 30-ligan... Jag lägger in ett kort som jag tog sist vi sågs under "jullovet". Fortfarande lika fräsch som en 20-åring! Här med lille Ludde.

Idag var Tobbe och jag på BVC med bebisarna. De växer fortfarande på bra och det skiljer ett halvt kilo mellan de båda. Det var visst dags för vaccin också... de skötte sig utmärkt på plats, men jag undrar hur kvällen kommer att bli...

På förmiddagen besökte vi ett dagis och imorgon ska vi besöka två till. Vi måste göra en grundlig undersökning innan vi bestämmer oss var våra gullungar ska spendera sina ff-timmar.


God fortsättning!

Lite bilder från vårt "jullov". Jag lovar att skriva lite snart oxå...









 








RSS 2.0