Mys hos Maria

Bella, Tobbe och jag har varit hos Maria (eller var det Marilyn Monroe) och hennes familj. Supertrevligt! Fika, Tobbe fick testa Tomas nya bil och barnen lekte som bara den. Isabella tyckte att det var enormt spännande att titta på Vera och Ester när de sprang omkring, och de tog riktigt bra hand om Bella dessutom. Vilka guldklimpar!








I väntans tider

Det är lite tufft nu... därav den låga aktiviteten på min blogg. Trött, feldimensionerad och som vanligt för mycket kul som händer. Det sistnämnda är dock väldigt positivt, då det håller humöret uppe! Igår kväll var jag i Vasamuséet hela kvällen. Vi sjöng för ett gäng från KI. Bosse var på födelsedagskryssning, så jag fick starta igång sångerna. Det var riktigt kul! Det enda lite knasiga var att flera i publiken hade svårt att koncentrera sig på sången då de hade stort intresse för min stora mage... Skönt att jag snart får tillbaka min kropp och "ser ut som folk" igen...

Jag börjar bli lite nervig inför förlossningen. Som det ser ut nu är det stor sannolikhet att det blir kejsarsnitt. Jag vet inte vad jag ska tycka om det, känns lite som pest eller kolera. Huvudsaken är det går bra och att tvillingarna mår bra. Nu väger de 2 kg vardera...stora grabbar : )

RSS 2.0