Busy, busy...

Vi har haft en riktigt intensiv period nu... och mycket huvudvärk (bokstavligt talat). Verkligen roligt med så mycket som händer och härliga människor att umgås med, mindre roligt när kroppen inte vill hänga med på allt kul. Jag har haft det kämpigt med rygg, axlar och mycket huvudvärk. Det blir så mycket bärande och matande, så det sliter helt klart. 

Igår var Tobias, jag och mina föräldrar på 60-årsfirande. Fantastisk fest på Stallmästargården. Vi fick inleda med vårt tal, vilket var ganska skönt. Det är alltid skönt att sedan kunna sitta lite mer avslappnad under resten av middagen och firandet, och känna att allt gick bra. Maten var superb, trevliga gäster och fantastisk underhållning. Maria dansade för sina föräldrar, som var jubilarerna, och det gick rysningar genom hela kroppen. De dansade bla till musik ur "dirty dancing - det var helt magiskt!

 


Rekord - bra eller dåligt?

Det här måste ju ändå vara rekord. Det är ju flera veckor sedan jag skrev något och ännu längre sedan jag lade upp några bilder...och ändå är ni kvar...tack!

Sedan jag skrev sist har vi åkt ännu mer pulka, skridskor och skidor. Vi bor mer eller mindre ute nu, beroende på om det snöar eller ej. Vi har även träffat vänner, Skövde-gänget har varit här och vi har haft allmänt skoj.

Bebisar snurrar runt, jollrar och skrattar. Bella är fotsatt snäll och duktig. Hon somnar dessutom själv i sin säng där nere. Själv har jag ont i kroppen, men ska nu på massage... see you!


RSS 2.0