Nu blir fredagarna inte lika roliga!

Maria och Carl-Jan åkte ur Let's dance igår....buhuuuuuuuu! Det känns jättetråkigt. Jag tycker att de var så duktiga igår dessutom. De lämnade i alla fall med fanan i topp...


Toppendag!

Idag har det varit en riktigt bra dag. Tobbe har varit hemma med oss och vi har haft det riktigt kul!!!

Pont i Hägernäs

Igår var Gribbymammorna på Pont i Hägernäs. Vi hade supermysigt och maten var ok. Jag åt grillad lax med risotto. Det hade gärna fått vara en grönsak på tallriken också - men, men... det viktigaste var att vi hade det trevligt!

Bella var hos mina föräldrar på kvällen och busade, så Tobbe hade en helkväll hemma. Bella hann somna innan jag kom hem, så hon fick sova kvar. Hela morgonen och förmiddagen har jag städat och haft lite "hemmaspa". Bella kom hem för en liten stund sedan. Såååå mysigt att få pussa på lillstumpan igen. 









Skövdegänget har åkt hem

Igår var vår lilla familj, Tobbes föräldrar och Tobbes bror hos mina föräldrar och fikade. Det var riktigt trevligt och gott! Mamma hade "bullat upp" ordentligt. Isabella var nöjd med att få vara med så många som hon tycker om under en och samma gång. 

Idag har Tobbes föräldrar åkt tillbaka till Skövde. Det känns lite tomt förstås. Bella kommer sannolikt att sova massor de närmaste dygnen. Farmor har lekt med Bella dygnet runt : )

Bella i början av leken - full av energi


Bella i slutet av leken - lägger sig utmattad på golvet : )


 

Skövdegänget är här

Verkligen sååååååå roligt att Maria dansar vidare!!!

Nu har Tobbes föräldrar kommit till oss. Igår åt vi semla, var ute och promenixade, åt pizza och tittade på melodifestivalen. En riktigt hälsosam dag, helt enkelt... ; )


Rösta, rösta...

Glöm inte att rösta på Maria ikväll! Spännande...

Lugn dag

Jag känner mig tyvärr förkyld igen och därför får jag skippa Dagens Industri-kören idag. Jag skulle även ha träffat Charlotte...snyft!!! Istället ska jag ha en lugn dag i solen och sitta på verandan och läsa en god bok.

Rytmik och lek

Igår var vi på bebisrytmik - som vanligt var det supermysigt! Sedan följde Helena och Lovisa med oss hem. Massor av lek och bus...

Full rulle

Igår var det fullt upp från morgon till kväll. På förmiddagen gick jag och Isabella på prommis med Sofia och Cornelia, och efter lunch gick vi ut med Cecilia och Noah. Isabella ville sedan leka i lekparken. Vi gungade och åkte rutschbana. Nu har vi nästan fått överdos av syre.

På kvällen lämnade vi Bella hos Andreas och Magdalena för att sedan åka vidare till Berns. Vi gick på Per-Erik Hallins konsert med Christina och Markus. Även Cyndee Peters, Carola och Frank Ådahl uppträdde. Det var toppen!














Tisdag

Vi åkte in till sta'n för att luncha med Amanda och Ulla. Vi hämtade mat på "Pasta Basta" (heter egentligen "Därmed pasta") och gick sedan upp till Amanda och Peters vackra lägenhet. Ulla gav Bella ett riktigt häftigt akvarium.




Lekdag

Idag var många av körmedlemmarna sjuka eller bortresta på Dagens Industri, så det blev ingen kör. Snyft. Däremot hade vi en kul lekdag istället. Vi gick först till lekplatsen med Isabellas kompisar... och föräldrarna förstås (mina kompisar : ). Där gungade barnen och åkte pulka. Sedan på eftermiddagen kom Cecilia och Noah till oss. Nu på kvällen har vi varit hos mina föräldrar och testat deras nya mocca master. Vi ska nog också köpa en sådan. Om det är någon som har negativa erfarenheter måste ni omedelbums berätta det för oss. 

God natt!


Läderlappen

Idag var jag på audition till "Läderlappen". Det var riktigt kul! Däremot var det flera professionella operasångerskor där, så det känns ganska avlägset att jag får en av huvudrollerna. Amanda var också där. Vi provspelade för samma roll - lite knasigt. Vi borde ha pratat lite mer innan, kanske : ) Pianisten var fantastiskt duktig, så det var roligt att få så bra ackompanjemang. Tobbe agerade chaufför och mormor var barnvakt. Jag har verkligen världens bästa familj...tycker jag. Efteråt gick vi och åt semla på ett mysigt café nära domkyrkan.

Jag tror att jag får höra i veckan om hur det gick. Lovar att rapportera ; )

Puss på Alla hjärtans dag!

Massor av pussar och kramar på denna underbara dag. Vi ska fira den med att köpa gardinstänger och äta semlor med "grannarna". Jag har just gjort fint hemma med påskinspirerade gula blommor i alla fönster. Jag ser det mer som en längtan efter våren. Nu är det bara grannarna som saknas för att det ska kännas riktigt supermysigt.

 

Grattis Maria!

Let's dance var som vanligt otroligt spännande. Maria och CJ lyckades charma svenska folket... igen. Det är ju alldeles strålande! Champagne och glitter : )

Vera och Ester är självklart jättestolta!



Bibban

Mormor, jag och Bella åkte till bibban utanför Täbban : ) Jag ville gärna låna några bra ljudböcker. Det är bra att ha som komplement till vanliga böcker. Jag lånade fyra olika slags böcker och nu börjar jag med att lyssna på "Hummerfesten" skriven och uppläst av Viveca Lärn.

Coollugn dag

Snart kommer mormor som ska leka med oss : )

Bra dag

Idag är det en bra dag. Jag känner mig stark, levande och optimistisk ♥

Snart ska vi gå över till "grannarna" och äta lövbiff. Mums och mysigt! Helgen blir spännande. Jag ska åka till Uppsala för att gå på audition till en amatöropera. Det är egentligen en operett, Läderlappen. Den är krävande, så jag är väl lite nervös ändå. Sopranrollerna är väldigt höga och "kvittriga". Jag förväntar mig att många kommer och är publik - även fast det är i Uppsala : )

Underbara Elle

Fortfarande hängig. Alla gulliga kompisar ringer eller sms:ar och peppar mig.
Puss på er!

Tobbe hyrde tre filmer igår och köpte Elle inkl vårens trendbibel. Den är verkligen helt fantastisk! Sååå mycket vackra bilder och reportage. På min "vill ha-lista" finns nu kort klänning med släp, stora örhängen, hatt, turkos ögonskugga mm

Gulliga kompisar

Jag känner mig hängig idag och för en liten stund sedan kom Gribbymammorna, Sofia och Cecilia, och hade med sig massor av choklad för att muntra upp mig. Vilka superkompisar! Puss på er!!! 

Andreas 32 år

I fredags fyllde även Andreas, Tobbes bror, år. Grattis!!! Igår var vi hemma hos Andreas och Magdalena och firade. De bjöd på god lax och prinsesstårta. Magdalenas föräldrar och syskon med respektive var där. Även lille Christoffer var med, Magdalenas brorsbarn. Han fyller snart 1 år. Isabella tyckte att det var kul med en kompis, men Christoffer såg lite småskraj ut när hon sprang omkring. 


Grattis Maria!

Igår fyllde Maria 30 år. Grattis! Vi var på Let's dance och fick se Maria och Carl-Jan klara sig vidare med bravur. Verkligen så roligt! Efteråt var det överraskningsfest för Maria på Grapp, Carl-Jans vinkällare. Det var fantastiskt trevligt! Jag satt mellan Mia (i juryn) och Niklas Wahlgren. Supertrevliga! Vi bjöds på en smarrig toast skagen med pepparrotssmak och läckra ostar med kex. Riktig smaksensation!

Sedan gick vi till Cafét...

...och så lite bilder förstås...
























Toppendag

Idag har vi en toppendag. Först började vi dagen med att ta en prommis till ICA-butiken i Gribbylunds centrum och göra lite kompletteringsinköp. Det var friskt ute och vi gick i rask takt. Bella somnade precis innan vi kom hem, så jag hann förbereda lunchen i lugn och ro. Klockan 12 kom Lindas Tobbe med lilla Alva, samt Cecilia och Noah. Vi åt lunch, fikade och lekte som bara den. Super! Efter det gick vi en härlig prommis.
















Wohoooo...I'm back!

Nu har jag äntligen hittat min kamera, så nu är jag på bättre humör och kan blogga igen!


RSS 2.0