I valet och kvalet

Jag håller med mammas inlägg om att nu är det väl dags att skriva lite nytt : ) Fler inlägg, tack - det sporrar! Det är verkligen kul att se att det är så många som fortsätter att gå in på min blogg även om jag har varit "superinaktiv".

Tyvärr har jag varit i valet och kvalet huruvida jag ska behålla min blogg eller om den är "färdig". Jag tror nu att jag kommit fram till att det ska bli en veckoblogg. Därför ska jag testa det och börja skriva på exempelvis söndagar. Det kan bli andra dagar, men jag ska försöka att börja så.

Det är mycket som händer i livet nu. Bella blir äldre och lär sig nya färdigheter varje dag. Det är otroligt spännande! Vi har träffat många vänner på sistone - jättekul! Mamma och pappa, våra grannar, träffar vi naturligtvis en hel del - också jättekul : ) 


Körrep

Idag var körrepet med DI dagens höjdpunkt. Det var, som vanligt, jättekul! Därefter skulle jag ha träffat Amanda, men skyndade istället hem till lilla sjuklingen. Hon är lite bättre idag, men ynklig...

Snart är det "Project runway"...

Grattis Malin!

Gulliga och vackra Malin har fyllt 30 år! Grattis!!! Tyvärr kunde jag inte gå på hennes roliga fest i lördags. Malin har alltid varit en i gänget och är en av mina äldsta och bästa vänner. Pussar och lycka till i framtiden önskar jag dig, Vännen!


Lördag och söndag - tristess

Bella har varit magsjuk i helgen. Stackars vår lilla Stumpa!!! Hon har varit ganska pigg hela tiden, så det känns bra - men i övrigt... : (

Detta har även gjort att helgen blev trist! Ingen middag hos Ellinor och Tomas, och inte heller någon träff med sånggruppen idag. Men, det viktigaste är ju självklart att vår lilla prinsessa är frisk. Hoppas att jag kan skriva det imorgon!

Pocahontas on ice

I fredags var mamma, Bella och jag på "Pocahontas on ice". Det var fantastiskt! Vilka begåvade barn!!! Isabella ville applådera hela tiden...




Lek och skoj

Idag har Bella och varit på Öppna förskolan. Där träffade vi Felicia och Ebba, samt deras mammor förstås... Sedan kom Cecilia och Noah hem till oss. Bella somnade precis innan, så det blev inte riktigt lika lång lekstund som vi tänkt oss.

Tobbe hyrde några filmer på vägen hem, så ikväll har vi sett "Rallybrudar". Den var riktigt bra!

God natt!

Måndag

Idag har jag varit på Dagens Industri och övat med kören. De sjöng fantastiskt bra!

Sedan har Tobbe, Bella och jag ätit mat från indiern i Enebyberg. Världens bästa mat!!! ...och nyss tittade vi på "Project runway", mitt älsklingsprogram. Med andra ord, så har det varit en toppendag!

Bosse och Ingrid

Idag har Bosse, min körledare, och hans fru Ingrid fikat hos oss. Supertrevligt! Det är nästan så att jag blir lite sugen på att börja i kören igen...

Rönningeby och fika

Igår gick vi härlig prommis Rönningeby med Helena, Jonas och Lovisa. Bella tyckte att det var spännande att titta på hästarna. Efteråt gick vi hem till oss och åt butterkaka...mums!

Malena vann melodifestivalen! TOPPEN!

Superdag

Idag har Bella och jag varit med mormor hela dagen. Det har varit kanon! Först åkte vi pulka. Bella ville åka från högsta toppen, då skrattade hon så att hon tjöt. I alla fall i början, sedan hade hon nog velat att det skulle varit ännu högre... Vi hann åka rutschbana, gunga och göra annat kul i lekparken också.

Sedan gick vi hem till mormor och åt tacopaj, den var sååå god. Vi busade som bara den. När Tobbe kom åkte mamma och jag på en liten uflykt.

...och nu är det Let's dance!!! Undra, undra...ska Elisabeth åka ut???






Rytmik och mammamys

Idag har Bella och jag varit på rytmiken med Helena och Lovisa. Sedan lunchade vi och åt linssoppa... När jag kom hem sov Bella ute en stund och då passade jag på att städa lite. Skönt att ha det gjort innan kvällen. Mamma kom med semlor och vackra påskliljor. Det är så bra att vi bor nära varandra. Jag är verkligen så tacksam för det! God natt!!!


Laddat upp fler bilder från Challans fest

Jag har lagt in några fler kort från Challans fest, som Louise har tagit. De ligger under "Challans fest" längre ner.

Igår var Bella och jag på rytmik. När Tobbe kom hem busade Bella och Tobbe ute i snön. Tobbe sprang med pulkan och Bella tjöt av glädje. Jag försökte göra något liknande idag, men fick inte upp lika hög fart. Däremot byggde jag en liten pulkabacke i trappen. Det var tydligen kul. Bella åkte omkull två gånger, men det gjorde inte henne det minsta rädd. Modig tjej : ) 

Snygg frissa igen

Igår var jag på Dagens Industri och sjöng med kören. Sedan gick jag till frissan och blev riktigt snygg... ; )

Fika med släktingarna

I söndags hade vi min morbror Olaw, moster Eva, kusin Magnus och mina föräldrar här hos oss på fika. Vi mumsade semlor... jättemysigt!

Challans fest

Jag kunde tyvärr inte gå på Challans fest i fredags : ( Däremot vill jag ändå visa lite bilder från festen, som Challan själv har tagit. Det var cirkustema...

 













Skål Challan!

Jag hade så gärna varit med och skålat för Challan ikväll....men det blir desto mer party på lördag!!!


Rytmik

Bella blev frisk igår...så skönt! Idag har vi varit på rytmik. Superkul som vanligt!!!
Isabellas kompis Lovisa var där också. Lika söt som vanligt!






Grattis Challan!

Idag fyller Charlotte 30 år. Hurra, hurra, hurra!

Charlotte är en fantastisk, varm och energisk person, och även en av de viktigaste i mitt liv. Du är bra på så många sätt, en gullig vän, duktig afffärskvinna och väldigt livsbejakande. När någon har en idé hänger du genast på och du har även själv massor av idéer. Jag är så glad att jag har dig och ser fram emot massor av häftiga upplevelser tillsammans.

Hoppas att du får en riktig toppendag!

Massor av pussar och kramar!!!


Vår lilla Bella är förkyld

Det är så trist, men vår lilla älskling är förkyld. Hon har varit lite snuvig ett tag nu, men nu är hon ännu snuvigare... och hostar, särskilt på natten. Vi är inte vana vid att se henne sjuk eftersom hon har lyckats hålla sig frisk så länge. Positivt är att hon är pigg, glad och äter ordentligt. Jag ringde barnläkarmottagningen idag och de sa att det är bättre att hon får klara av sin förkylning själv, så vi avvaktar med att gå dit så länge.

Jag vill inte att vi träffar andra barn och vuxna nu i fall att hon smittar... och det är ju så tråkigt. Vi vill ju också fika hos Sofia idag... Det är tråkigt för både Bella och mig.

Cecilia och Noah gick förbi vårt hus tidigare och Isabella vinkade glatt till Noah. Han var så söt när han gick där med sin overall och pulka. När de gick vidare blev Bella ledsen. Hon trodde helt klart att det var lekdags...

Favoritprogram

Nu har "Project runway" börjat igen. Jippi! Det är så bra. Tillbaka till tv:n, pausen är snart slut...

Bus på sta'n

Idag har jag varit i sta'n och övat med Dagens Industris kör. Det kom riktigt många och de var så duktiga! Sedan var jag på hemligt ärende...spännande!

Ny sånggrupp

Idag har jag haft Christina, Markus, Henrik och Cilla hemma hos mig. Vi ska förmodligen bilda en ny sånggrupp. Det var riktigt kul och det kändes som att våra röster harmonierade bra. Jag hade valt ut två sånger som vi testade, lite jazziga båda två. Håll tummarna för oss nu! Vi vill ha massor av gig... ; )

RSS 2.0