En härlig båttur med Bellabus


Midsommar

Hoppas att ni haft en riktigt härlig midsommar! Min familj, mina föräldrar och Tobbes föräldrar firade på Rönninge by medan jag själv låg hemma och kurerade mig. Ja, det är tyvärr så... jag har varit sjuk igen och inlagd ett dygn. Denna gång hade jag fått ett infektionsvirus. Nu är jag däremot pigg igen och vi var på Skansen igår. Supermysigt!










Ellinors möhippa

Snart ska Ellinor och Thomas gifta sig. Fantastiskt!

Vi har haft möhippa för Ellinor och det var dunderkul. Hon var riktigt snygg (jag skulle iofs inte kunna säga annat eftersom jag själv fick äran att styla henne). Hon var dessutom en stjärna hela dagen och sjöng, dansade och posade som hon inte hade gjort annat. Lycka till, Elli ♥








Bella Bus..





...och Wille Vilding


Salem Al Fakir

Inte igår direkt... men så blir det när det är bloggtorka.

Tobbe och jag var Salem Al Fakir-konsert med Christina och Markus. Riktigt bra konsert, men jag vet inte om det är ett ålderstecken att jag tyckte att ljudet var på tok för högt och att största behållningen var att få vara i Berns vackra lokaler och att få träffa riktigt goda vänner.





Utanför Berns...fantastiskt vackert!



Hemma igen och Ludde har saknat mamma


Long time no see

Ja... det är faktiskt fyra veckor sedan jag bloggade nu. Usch och fy!

Det har bla varit Mors dag och det firade vi hemma hos mamma och pappa. Supermysigt! Vi firade även Nationaldagen där och det bjöds på en fantastiskt god tårta och de hade satt upp gula och blå ballonger, till Bellas förtjusning. 

Jag väljer att uppvakta mamsen igen genom att lägga upp lite bilder på när de var med Bella på Aquaria. Det var riktigt poppis, Bella talade om det lääääänge.




RSS 2.0