Grattis Isabella!

Idag fyller Isabella 2 år. Hurra!!! Vi har haft en riktigt härlig födelsedagshelg. Tobbes föräldrar kom hit i lördags och nästan genast började farmor, Isabella och Tobias bror att baka pepparkakor. Det doftade ljuvligt i hela huset. Jag och svärfar byggde klart våningsängen till grabbarnas rum.

Igår hade vi födelsdagsfirande med tårta, farmors goda kakor och massor av roliga presenter. Idag har vi fortsatt festandet med att äta tårta och Isabella har fått ytterligare några paket. Jag åkte en sväng till Dagens Industri för att leda kören och det kändes toppen att börja sjunga med dem igen.








Fars dag

Alltid lika trevligt att fira sina nära och kära. Fars dag firade vi med mina föräldrar. Vi hade det riktigt mysigt. ...och så bildbevis på det förstås...

 






Grattis Lovisa

Stort grattis önskar vi Sandras dotter Lovisa, som fyller 2 år idag! Hoppas att ni haft en riktigt härlig dag. Ett gulligt kort på en tuff liten tjej.






Fler bilder

Jag har haft fullt upp med bebbar och annat, så bloggen är lite eftersatt. Nu sitter jag med Ludwig i famnen och myser...och bloggar : )

Vi har haft det riktigt härligt sedan sist. Charlotte har varit här och hälsat på bebbarna. Supernice! Det var så längesedan... Vi skulle ha setts nu i helgen också, men jag avvaktar att bege mig till sta'n nu när svininfluensan härjar. Annars är det mest mys med morfar och mormor. Nu i helgen kom Louise och hälsade på. Det var också otroligt uppiggande. Visst är det bra att ta det lugnt och försöka bli sig själv efter en tuff period, men det är riktigt trist att inte få träffa sina bästa vänner. Bella tyckte också att det var jätteroligt och ville gärna visa Louise sitt rum. Mera mys!

 



Häftig frisyr : )













RSS 2.0