Bellas streckgubbar

Idag har Isabella och jag varit på bio tillsammans för första gången. Vi såg Spöket Laban, Bullar och bång. Det är en riktig superfilm, som jag varmt rekommenderar ; ) Skönt att få lite egentid med Bellabusen. Hon tyckte att det var jättespännande, särskilt när det blev mörkt i salongen. Filmen är uppdelad i olika avsnitt och vid varje slut ropade Bella "Mer!". Lagom till när det blev svårt att sitta still tog filmen slut - perfekt! 

Isabella ritar mycket och här är en av hennes favoriter, herr Streckgubbe. Oftast har han mössa på sig. Pippi med flätor är en annan favorit... hon kanske också hamnar på bloggen någon dag...


Rönninge by

Isabella och jag hade en egen lyxdag igår tillsammans med Linda, Alva och Agnes. Vi åkte till Rönninge by och grillade korv, tittade på kaninerna och sjöng med öppna förskolan. Underbart! Bebbarna fick vara hemma med mormor och morfar, så de hade det också bra.



Jag har fått en riktigt bra mammagrupp och vi har redan träffats flera gånger. Här sitter min nya kompis Mariana med lilla Axel, och så gulliga Linda förstås. Varm choklad och dammsugare är alltid rätt!


Snyggingen Freddan

Jag surfade lite på nätet nu på morgonen...och vem hittar jag då?
Min kusin förstås.

 


Lekstuga i Uttran



Min familj har varit och busat hos Amanda och Peter i deras nya hus. De bor i ett hus "som har allt", som en vän till mig skulle kalla det. Det inkluderar vinkällare och egen brygga. Vi hade det riktigt mysigt och Bella fick, som alltid, leka med Amandas diadem och halsband, och vi andra var inte sena att hänga på.

Amanda och Peter lever "Solsidan in reality", och den egna praktiken i källar'n är ett exempel på det. Behöver du fräsch bränna inför sommaren eller lite botox...
åk då till Uttran!


Wille - en riktig stekare

Nä, så farligt är det inte. Däremot är Wille en riktig snygging i Ralph Lauren-skjortan han fått av gudmor. Det var riktigt härligt att se dig igår, Charlotte.
Kom snart igen! Längtar redan...


Inspirationen flödar...våren är här!

Det är så skönt att solen glimtar titt som tätt och att de varnar för att gå på isen. Våren är snart här! ...och jag började vårshoppingen i söndags. Det blev en härlig kasse med plagg i olika färger och Tobbe hittade en supersnygg jacka i klarblått. Jag tittade på klockor också... om jag bara kan bestämma mig för vilken färg. De får in nytt i april, så jag kanske borde vänta till dess. Det må vara en aning ytligt med shopping, men det är också uppiggande och det kan behövas efter en sådan vinter.

Få vara sig själv en stund

Jag kom nyss hem från Louise, som bjöd på afternoon tea. "An Englishman would interrupt a war to have his afternoon tea" och om han varit med hos Louise skulle han kanske starta ett om han inte fick det. Louise borde starta café eller catering, så gott och så vackert upplagt. Mums! Det var så trevligt att få träffa kompisarna en stund på söders höjder långt ifrån blöjbyten och matningar. Det kändes nästan som förr... Jag älskar självklart mitt nuvarande liv, men det kan vara skönt att få vara sitt gamla jag en stund och bara få tänka på sig själv. Nu är jag som sagt hemma igen och njuter av familjelyckan.  





Hemma hos godingarna! Här leker jag "Tittut" med Wille.



"Tittut"



Ludde är eftertänksam...


Grattis Snygg-Charlotte!

Smart, rolig och vacker som en sommardag, det är Charlotte som nu haft födelsedag! Grattis Vännen! ♥♥♥


Prommis i solen

Nu lever jag verkligen riktigt "mammaliv". Både igår och idag har jag gått på prommis, igår med några ur mammagruppen och idag med Linda och Agnes. Idag är det finfint väder och jag fick inviga solglasögonen för i år. William och Ludwig sitter numera i deras nya stolar och snart är det dags att introducera de första smakportionerna. Det ska bli kul!




Nu är det streckgubbar och pärlplattor som gäller

Bella ritar streckgubbar nu... de har huvud, ögon, näsa, mun, armar, ben och oftast mössa. Det är jättekul! Idag köpte jag pärlor och pärlplattor på vägen hem från DI...succé!


RSS 2.0