Costa del Sol

Nu har vi bokat semester! Det bli spanska solkusten i sommar. Vi åker med Christina och Markus. Jag längtar... ♥

Louise 30 år

Ikväll är det dags för Louise 30-årsmingel... ska bli så kul!

Uppdatering

I onsdags kväll var vi hos Christina och Markus på middag. Vi hade så trevligt och nu har vi planerat gemensam semester, sånggrupp och konsert på Berns som vi ska gå på.

I torsdags var vi på bebisrytmik, som vanligt supermysigt! Efter det lunchade vi med Helena och Sara, samt deras Lovisor.

Igår åt vi lunch hos Cecilia. Även Sofia och Lindas Tobias var där. Gott och trevligt! Sedan tog vi en långprommis. På kvällen var vi hos mamma och pappa för att se Let's dance. De hade dukat upp med massor av gott, så vi hade fest. Maria var så otroligt snygg och dansade super!  


Snygg i håret

Idag har jag varit hos frissan och haft en lyxdag...

Ny vecka

Nu är det en ny härlig vecka. Den började bra med körövning på Dagens Industri. De var riktigt duktiga!

Igår hade vi en lugn mysdag. Mamma och pappa kom över på eftermiddagen. Tobbe och jag åkte sedan och tränade - jag gick på mitt favoritpass, PT Cirkel. Tufft och bra...

Hemma hos Mandy och Peter

Vi har varit på en fantastisk middag hos Amanda och Peter. Isabella tyckte också att det var toppen! De bor så fint i Laura Ashley-stil och paellan var så god. Amanda hittade sina diadem och smycken från när hon var liten, så det blev lite maskerad oxå...

Amanda och Peter har precis kommit hem från Afrika. Jag måste ju förklara varför de ser så extra bruna och fräscha ut, alternativt varför vi ser så bleka ut ; ) Vi fick se härliga bilder från resan och nu är jag såååå ressugen. Vad ska man göra åt det?




















Grattis Maria!!!

Se guldsprakade Maria igen:

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.817401&renderingdepartment=2.3949


Uppladdning inför Let's dance

Vi laddade upp inför Let's dance med stil. Champagne, räkor och paine riche. Precis som det ska vara när Maria och Carl Jan ska dansa. De körde en lite "rockigare" variant idag. Rösta, rösta, rösta.........!!!





Mamma och pappa kom för att titta på programmet med oss.


Pulka

Tobbe kom och mötte upp oss på hemvägen. Isabella fick åka pulka i backen vid lekplatsen för första gången och hon tyckte att det var superspännande.







Fika på Konst och kakor

Idag prommenixade Cecilia, Sofia och jag till Konst och kakor med våra småttingar. Det var friskt och härligt ute. Vi gick längs sjön och tittade på de som åkte skridskor på isen. Sedan satt vi ute och fikade i solen (tills vi gick in i värmen). Härligt!











Middag med Hägernäsmammorna

Igår kväll var jag på middag hos en av Hägernäsmammorna, Lena. Hon har visserligen flyttat nu och är därför lika lite Hägernäsmamma som jag. Huset är jättefint och middagen var superb. Vi pratade mycket om våra barn, men vad kan man annars prata om som stolt förälder ; )














Biltjuv?

Idag har vi haft en riktigt lugn dag. Jag har nästan sytt klart Bellas gardiner. De blir så fina.

Nu på kvällen har jag tränat. SATS tuffaste pass (tycker jag), PT Cirkel, kändes kanon. Efter det gick jag med huvan nerdragen i pannan eftersom det är så kallt ute. När jag skulle kliva in i bilen ställde sig en bil bredvid med strålkastarna riktade mot parkeringsplatsen. En man och en kvinna började ställa frågor om bilen, typ vad det var för bil, utrustning, om den var ny... De var tydligen poliser. Jag tog av mig huvan när jag pratade med dem och de verkade lugna sig för sedan kunde jag åka därifrån. Märklig upplevelse! Ser jag verkligen ut som en biltjuv... ; )

Eftermiddag med Helena och Lovisa

Idag skulle jag ha träffat mammagruppen i Hägernäs. Jag hade verkligen sett fram emot att träffa dem igen. De är ju så gulliga! Bella var en riktig sömntuta i morse och därför hann vi inte åka dit. Riktigt synd, men jag ska träffa mammorna på torsdag kväll. Det blir mysigt!

Helena spontanringde och frågade om jag ville hitta på något strax innan lunch och det passade mig perfekt eftersom dagen blev annorlunda än jag planerat. Hon kom därför över och åt lunch. Sedan lekte Lovisa och Bella, Vi hade supermysigt, så dagen blev bra ändå.


City

Idag har vi börjat sjunga med kören på Dagens Industri igen. Det var så kul! Sedan gick jag till bästa musikaffären i sta'n, Aulos på Folkungagatan. Jag köpte noter till tre sånger, som vi förhoppningsvis ska sjunga med kören under våren.

Jag hälsade på jobbet efter det. Det var jätteroligt att träffa Marcos, Lina och de andra. Bra att bli lite uppdaterad också. Tiden går ju så fort...

SATC

Filmen är sååååå bra! Lite vågad, men man får blunda ibland ; )

När Bella och Tobbe kom hem ville Bella självklart låna min glittermössa...sötnos








Sex And The City

Ikväll ska vi Gribbylundsmammor ha Sex And The City-kväll och titta på filmen. Ni får höra mer om det imorgon... Hej svejs! ; )

Lördag

Igår var vi på middag hos Helena, Jonas och Lovisa. Så mysigt och fantastiskt gott. Helgen har varit en ren smaksensation...

Let's dance

Våra röster gav resultat. Superkul att få se CJ och Maria ännu en vecka. Vi får hoppas att det blir fler!!!

Vi tittade på Let's dance hos Louise och det var verkligen supermysigt! Hon hade bubbel, chips, popcorn, godis och fantastisk mat och efterrätt. MUMS!!!! Jag var så mätt att jag rullade hem...på riktigt!






RÖSTA!!!!!!!

Ni måste rösta på Maria och Carl Jan i Let's dance ikväll! Nu gäller det! ♥

Rytmik och födelsedagsparty

Toppendag! Idag har vi varit på rytmik. Bella dansade till musiken hela tiden. Efteråt åt Helena och jag lunch med våra bebbar.

Nu firar vi morfars födelsedag hos oss. Varmrökt lax och prinsesstårta... mums!










Bella växer fint

Idag har Bella och jag varit på BVC. Hon väger nu 9 kg, är 73 cm lång och följer sin kurva. Det är bra. Annars har vi mest varit i centrum och gjort ärenden. Nu på kvällen har Tobbe busat med Bella och hon har tjutit av skratt : )

Imorgon börjar rytmiken. Det ska bli så roligt!!! 

Isabella

Jag älskar vår lilla Isabella, så att det nästa gör ont i kroppen. Hon är världens bästa och hennes leende är världens go'aste. Igår gosade vi hela eftermiddagen och kvällen. Hon vill kramas massor och när hon inte gör det går hon runt, runt hela tiden.

Det ska bli spännande att se om hon blir en liten pianist så småningom.... : ) 


Träningsvärk

Idag har jag, om möjligt, ännu ondare. Det blir en tuff dag, men jag har bestämt mig för att det ska bli en riktigt bra dag ändå.  

Lunch och prommis

Idag har vi varit hos Cecilia och ätit lunch. Hon hade, som vanligt, gjort så fint! Sedan tog Sofia, Cornelia, Bella och jag en prommis. Det var skönt! 

Nu ser jag fram emot en lugn kväll. Jag har sådan träningsvärk!!! Igår tränade jag cirkelträning på SATS och tränaren var stentuff. Jag har nog aldrig blivit så trött. Jag darrade i hela kroppen och idag har jag svårt att röra mig... 

Skövde

Vi hade det jättekul i Skövde. Det var fullt ös hela tiden. Först åkte Tobbe, Bella, Victoria, Alexander och jag till centrum för att SHOPPA. Jag hittade ett par supersnygga Guess-jeans och en röd jacka. Sedan gick vi till gammelmormor och fikade. På kvällen kom några av Tobbes släktingar på middag.

Dagen därpå hälsade vi på gammelfarfar och sedan några andra av Tobbes släktingar.  På kvällen tittade vi på "Stjärnorna på slottet".

















Hemma

Nu har vi kommit hem från Skövde... och nu ska vi åka och träna. See you!

Städdag

Idag är det städdag. Huset skiner : )


Hej då, Elisa!

Elisa åker tillbaka till Chicago på lördag, så nu får vi inte träffa henne mer denna period. Snyft! Hon var så gullig och cyklade över hit alldeles nyss för att säga "Hej då!". Jag blev verkligen jätteglad för det. We'll miss you, Elisa! 

 


Rösta på Maria och Carl Jan på fredag!

På fredag börjar Let's dance och då måste ni titta. Då dansar en av mina bästa kompisar, Maria, med Carl Jan och då måste ni hjälpa mig med att rösta på henne!!! Heja heja!!! 

Jag har länkat till deras blogg nere till vänster.


Foto: Mikael Schultz

Shopping!!!

Tjohoooo, vad mycket shopping det blev. Rean var toppen!

Jag köpte en supersnygg Holtblad-kofta och två koftor från Inwear. Stövlarna från Hilfiger var gorgeous och självklart höga. Tjusiga handskar, två snygga kalendrar och en turkosblå topp. Jag köpte också en tuff skinnjacka och en snygg festbolero i chiffong från Sand. Som sagt... mycket bra shopping. Ni måste dit en sväng om ni inte redan varit där. Träffade Sandra och hennes mamma, samt Anna från min gamla sånggrupp Satin.

NK

Nu ska Tobbe, Bella och jag åka till sta'n och gå på NK-rean. Vi får se om det blir storshopping idag...


Brunch på Villa Källhagen

Vi överraskade Louise med brunch på Villa Källhagen. Det var riktigt mysigt! Jag tror att hon känt på sig att det var "något på g". Namnet "Louise" betyder hjältinna och det är precis vad Louise är. Hon är alltid där för sina vänner och är världens gulligaste. 







 

Deserten var godast.





Det är inte utan att man själv börjar tänka på att snart är det dags även för mig. Att bli 30 är en milstolpe i livet... helt klart.  

Louise 30 år - HURRA!

Hipp hipp... idag fyller Louise 30 år. Grattis Vännen!!!


Fika på Wittendalsvägen

Idag har Elisa, Derek, Noelle och Louise varit på fika hos oss. Supermysigt!

Trist, men Derek åker tillbaka till Chicago imorgon. Vi kommer att sakna honom. Roligare är att Elisa och Noelle stannar ytterligare en vecka. Tjohoooo!


Mysdagar

Nu är det dags för lite sköna "slappdagar". Vi har myst med familjen en hel del och mer ska det bli. Idag har mamma och jag varit i Täbban och köpt vinterstövlar åt Bella. Nu snart ska Tobbe, Bella och jag gå över till mina föräldrar och titta på "På spåret" och sedan ska vi ta en skön kvällsprommis.





Bella vi helst ha på sig mössan även inomhus för tillfället. Det är faktiskt min gamla mössa : ) Hon går och speglar sig och känner sig så fin i den. Även diadem är poppis...


Nyårsafton

GOTT NYTT ÅR! Nu börjar ett fantastiskt år med massor av möjligheter!

Vi firade det nya året med några av våra bästa vänner hemma hos oss. Det var verkligen jättetrevligt. Till förrätt åt vi en italiensk tårta och till varmrätt åt vi varmrökt lax. Efterrätten hade Christina och Markus gjort och den var fantastiskt god - en vit chokladmoussetårta med passionsfrukt. Sedan blev det självklart champagne och drinkar. Vi höll på till klockan fyra. Bella sov hos mina föräldrar för första gången och det gick jättebra. Hon var på glatt humör hela kvällen och sov hela natten.





  


















Annandag jul


Vi åkte till Andreas och Magdalena på lunch. De hade lagat kycklingbröst med fetaost och oliver. Efteråt fick vi lussebullar och pepparkakor. Mums!





När vi kommit hem gick vi över till mamma och pappa och hade en riktig myskväll. Tänd brasa, god mat och "Stjärnorna på slottet". Loffe var lite deppig, men Jonas Gardell piggade upp.




Juldagen

Andreas och Magdalena kom och firade juldagen med oss. Det blev julbord, julklappar...ja, typ en repris. Supertrevligt!







Mormor och morfar var med på fika. Vi myste med brasa, lussebullar och pepparkakor.




Julafton

Vi hade en riktigt mysig julafton. När vi kommit hem från kyrkan blev det julgröt, Kalle och till sist JULKLAPPAR! Isabella tyckte att det var jättespännande när tomten kom. Tobbes pappa var tomte. Isabella fick massor av julklappar: pulka, slott, kläder, mjukisdjur... Jag fick bl a en ny dator - som sagt rosa : )





På kvällen åt vi självklart julmat. Supergott!




 

Sorry för uppehåll

Jag är verkligen ledsen att det blivit ett uppehåll i mitt bloggande, men jag har fått en ny dator (rosa) som jag inte kan koppla upp på nätet ännu. Det kommer att fixa sig imorgon och då kommer jag att börja blogga "på riktigt" igen... : )

TACK för att ni ändå besöker min blogg ♥ 

RSS 2.0