Kräftskiva

Igår var Tobbe och jag på kräftskiva hos grannen Thomas. Supertrevligt!!! Fantastiska kräftor, trevliga gäster och helt enkelt en häftig kväll... och nu är jag ännu mer sugen på pool. Det var 14 vuxna och 22 barn. Jag behöver nog inte skriva var barnen var. Plask... Bella var hos mormor och morfar under dagen och kvällen, så hon hade också en toppendag/kväll.

Välkomna hem Elisa, Derek och Noelle!!!

Våra kära Chicago-vänner har äntligen flyttat hem (hem för Elisa och bort för Derek iofs)! Det är verkligen så roligt. Louise hade en fantastisk brunch med massor av gott och många av våra underbara vänner på plats. Jenny hade precis gift sig i smyg dagen innan, så stort GRATTIS!!!

Det enda som är lite synd är att Elisa, Derek och Noelle ska bo i Göteborg. Visserligen en trevlig stad, men ganska långt bort... men betydligt närmare än Chicago! Vi får nu hålla tummarna för att Elisa får ett roligt jobb så snart som möjligt.

I måndags kväll kom familjen till oss och åt pizza. Bella och Noelle lekte och hade riktigt kul. Kom snart till Stockholm igen! 


















Så mycket kul!

Jag tror hela tiden att det ska bli lugnare, men först idag har jag ingenting inplanerat. Det har varit sååå mycket kul!!!

Vi har badat, träffat Bellas gulliga kompisar och mammor, ätit middag hos Tobbes bror och fru, varit på 35års-/inflyttningsfest hos Fredrik mm..........
























Photosession








Min kropp är helt slut!

Det går verkligen upp och ner, men nu är det tufft. Jag känner mig som en elefant!!! Superstor mage, trött och ont i kroppen. Idag har Bella och jag varit i lekparken och på eftermiddagen har jag träffat läkaren för att diskutera min förlossning. Jag har bestämt mig att följa hans råd, dvs naturlig förlossning om det går. Usch, men bäst för bebisarna om allt går väl.










Bröllopshelg

Jag kom på att jag helt och hållet glömt att skriva om helgen. Tobbe och jag firade 1-årig bröllopsdag. Jag hade dubbelbokat (skyller på att jag är gravid), så jag hade en sjungning/spelning i Vaxholms kyrka sent på lördag eftermiddagen. Vi hann ändå, så det gjorde inget. Kul att få sjunga och spela piano! Det var Cilla och jag som sjöng, och så kompade jag på den fina Steinway-flygeln de har i kyrkan.

Efteråt hämtade Tobbe mig och så åkte vi med ilfart till Hasselbacken för att checka in. Sedan tog vi en taxi till Gondolen. Vi åt en fantastisk middag och fick sitta vid ett av de bästa borden! Toppenkväll!!! Jag åt hummer till förrätt, lamm till varmrätt och hallon/limesorbet med limemarinerade hallon till efterrätt...mums!









 

Världens bästa tjej!

Jag är så glad för underbara Isabella! Hon är världens go'aste tjej. Jag förstår att alla mamma känner så, men det gör inte känslan mindre påtaglig. Hon har varit så förstående idag när jag har varit trött och haft lite ont i magen när grabbarna slår kullerbyttor och trycker lite här och där. Isabella har varit så glad - lekt, sjungit och dansat fastän vi varit hemma hela da'n. 

Igår lekte vi både med Noah och Alva. Noah och Cecilia träffade vi på förmiddagen, Alva och Linda på eftermiddagen. Det var riktigt kul, och skönt att Bella i alla fall då fick träffa lite härliga kompisar. 

Kräftpartaj

Igår hade "Gribbylundsmammorna" med män och barn kräftpartaj. Tyvärr kunde inte Cornelias famij närvara, då hon har det jobbigt med inskolning på dagis för tillfället. Jag hörde att det gått bättre idag, så det var ju skönt!

Vi åt i alla fall kräftor, sjöng sånger, de icke-gravida drack snaps och barnen busade. Precis som det ska vara! Det var första gången barnen har fått sitta vid eget barnbord här och det gick riktigt bra, tycker jag.












Underbar vattengympa

Jag har nu gått upp ca 12 kg!!! Visst är det bra jobbat... Det känns då självklart i kroppen, jag är inte direkt graciös. Även en "barbamama" behöver röra på sig och igår började jag på vattengympa. Det var helt fantastiskt skönt. Det kändes som att jag fick tillbaka min kropp. Den känslan har hållit i sig till idag. Det var fyra andra blivande mammor och jag. Vi hade dessutom en riktigt bra ledare. Härligt med människor som inspirerar!

Finbesök

Idag har mina underbara vänner Charlotte och Louise varit här. Vi har verkligen haft en toppendag i solen. De hade med sig massor av goda frukter, som blev en mumsig fruktsallad. Tack också för superbra tidningar som förgyllde min kväll på balkongen!







Rallyt fortsätter

Sommartempot fortsätter...det är underbart att så många är hemma och att få ses så mycket! Sedan sist har jag sjungit en del, min chef och hans underbara barn har varit på besök, vi har haft kräftpremiär hos grannarna, seglat med mina föräldrar, träffat Bellas kompisar med föräldrar, Tobbes kusin bodde här förra helgen, min kusin har också varit här. Ja, och så är det väl en del jag inte kommer ihåg precis just nu...




Jag vill sova...men hur gör man?

Jag börjar att få sömnproblem... det är väldigt besvärligt. Antagligen beror det dels på att jag ser ut som barbamama, med en supertung basketboll framtill och det är svårt att hitta en bra sovställning, och dels beror det på att det busas inne i magen : ) Nu har jag även exremt ont i axlar, nacke och rygg. Oj, vad jag klagar, men var ska jag annars göra det om inte på min blogg...

RSS 2.0