Ytterligare 4 adventskonserter

Det var så roligt igår och det gick så bra för Tobbe med Bella, så jag sjöng i ytterligare fyra adventskonserter idag. "Sions dotter..."


Över 40 grader

Igår kväll och under natten har Isabella haft över 40 graders feber : (

MEN... som Tony säger... nu mår hon faktiskt bättre. Hon har lekt med Tobbe hela dagen medan jag har sjungit i Blå hallen. Det har varit jätteroligt!

Nu däremot är jag supertrött och måste få vila mina stackars fötter som fått utstå en hel dag på stengolv.

God natt!

Körövning & Shopping

Jag träffade Sofia och lilla Cornelia på vägen in till sta'n. De skulle också till Bonnierhuset, så vi hade sällsis hela vägen. Supertrevligt!

Körövningen gick riktigt bra. Det kom ett nytt stjärnskott också : )

Sedan växlade jag pengar inför Madridresan och så köpte jag en jättefin bordskrans, till julfirandet, på NK.

Imorgon ska jag sjunga på FYRA adventskonserter i Blå hallen. Det ska bli jättekul, men intensivt!

Eftermiddag på sta'n

Nu ska jag in till sta'n och öva med DI-kören. Om det är någon som vill luncha typ kl. 13.00, så hör av dig. Sedan ska jag shoppa lite. Ses snart ; )

Stackars lilla pyret

Isabella har haft feber ända sedan vaccinationen och äter jättedåligt. Det är så synd om henne... : ( 


Mumsmams

Tack för det gulliga inlägget "lilla" Mamma! Jag älskar dig!


Noelle, Elisa och Derek kommer hem!

Jippi, nu har lilla Noelle fått sitt pass! Hela familjen lämnar Chicago och kommer hem över julen. Jag har redan köpt en liten julklapp till lilla Noelle. Det ska bli så roligt att få träffa henne!

Vaccination

Nu ska vi snart åka och vaccinera Isabella. Hoppas att hon klarar denna gång lika bra som de tidigare. Jag tycker att det är lite läskigt eftersom man inte vet fullt ut hur det påverkar människan på alla sätt. Däremot är det ju självklart att hon måste få det som rekommenderas.

Superfika

Igår hade vi spontanfika hos Cecilia och Noah. Även Linda med Alva och Sofia med Cornelia var där. Vi hade sååå mysigt! Cecilia hade gjort så fint och barnen hade så roligt!

På kvällen hade vi rep med kören inför adventskonserten i Blå hallen på lördag.

Vårt mirakel

Isabella är det bästa som hänt oss! Vi älskar henne så att det gör ont... Tänk att vi faktiskt får uppleva det här.


Nu är det jul igen...

Ljusslingorna fram och baka lussebullar.... det är så härligt den här årstiden! Det ska däremot bli storm ikväll. Läskigt... För ett år sedan firade vi julafton med bebis - nu blir det jul med ett litet barn istället. Isabella är tillräckligt stor för att uppfatta Tomten... sååå spännande!


Trevlig söndag!

Nu ska vi åka till en av Tobbes kompisar på fika. Hoppas att du får en riktigt härlig söndag! ♥


Vickan har åkt : (

Idag åkte Vickan tillbaka till Göteborg. Jag som tyckte att hon kunde flytta in hos oss : ) Innan dess hann vi ta en prommis i det vackra vinterlandskapet. Det är verkligen fantastiskt! Vilken julstämning...

Vi hade sedan besök av Tobbes kompis Martin med familj. Deras lilla Louise är drygt 1, 5 år och supersöt. Vackra blonda lockar.... Hon kramade Isabella och oss andra. Bella var inte sen att hänga på...

På kvällen har vi tittat på "Stjärnor på is" med mina föräldrar. De är så himla duktiga!!!!

 

24 steg!

Nu har Bella tagit 24 steg. Hon är superbäst!

Myskväll med Idol

Vi har haft en riktig myskväll med Idol och popcorn. Heja heja Kevin!!! Snart får vi se vem som åker ut... stackar'n...jag tror att det blir Anna. Juryn talade gott om henne, så jag är ändå osäker.


TV-inspelning

Idag har jag varit inne i sta'n och varit med i en tv-inspelning. Det var kul! Jag berättar mer sedan när det ska sändas... : )

Steninge Slotts julmarknad

Hetaste tipset just nu : Steninge slotts julmarknad har öppet varje dag fram till jul nu. Hurra!

Shopping!

Idag har jag varit och sjungit med Dagens Industri och efter det åkte jag till Stureplan för att shoppa. Jag köpte Dieseljeans, kostymbyxor, tröja och kjol...allt i svart, men supersnyggt. Åh, vad det var roligt!

Vickan är här!

Idag har Isabella och jag varit på sta'n hela dagen. Tobbe åt sushi med oss på "Lilla Japan". Mums!

Vickan, Tobias lillasyster, kom till Stockholm på eftermiddagen och ska stanna hos oss till på lördag. Supermysigt! Nu ikväll har även Andreas, Tobias lillebror, varit här och Isabella har varit hur lycklig som helst. Hon har även GÅTT 6 STEG! Det har hänt flera gånger dessutom. Hurra!



Charlotte på Tures

Igår kväll var Charlotte och jag på Tures. Vi har försökt att få till en middag så länge, men allt möjligt har gjort att vi varit tvungna att skjuta upp det, men nu äntligen...  och det var (som alltid) verkligen sååå mysigt! Vi pratade om livets glada dagar, livets utmaningar, och till det åt vi god mat... och god efterrätt. Jag är så glad att jag har så fantastiska vänner! Det är verkligen en gåva. På vägen hem kände jag mig både berikad, inspirerad och full av energi. 

   

Prommis

Nu har Isabella, jag, Cecilia och Noah gått på en prommis i höstregnet. Uppfriskande!

Linen... eller Snövit

På kvällen kom Lina, min kollega och vän. Åh, vad jag har saknat henne! Det var så trevligt och nu är jag uppdaterad om vad som händer på jobbet igen. Även Lina hade med sig supergulliga presenter till Bella. Bortskämt barn redan nu - hur ska det gå... : )


Födelsedagskalas

Idag har Isabella och jag firat födelsedagen med tre mammor med bebisar, som bor i Gribbylund. Supermysigt! Bella fick jättefina presenter också. "Tack snälla, säger Bella"

   

Isabella 1 år

Idag är det en stor dag. Isabella fyller nämligen 1 år. Hon är inte min lilla bebis längre, utan mitt gulliga lilla barn. Åh, vad jag älskar henne. Vi började dagen med gröt på sängen med ett tänt ljus i. Tobias och jag sjöng för Isabella och hon strålade av lycka. Efter gröten fick hon sin första födelsedagspresent - en docka. Hon blev kär direkt.

Kl 14.00 kom Tobias bror Andreas med frun, Magdalena, min kompis Louise och mina föräldrar. Vi åt tårta och annat gott - bl a goda kakor som Britt (Tobbes mamma) har bakat. Isabella fick massor av fina presenter och har varit överlycklig hela dagen. Nu sover hon gott efter alla intryck.




Steninge slott

Idag har vi varit på Steninge Slott och deras julmarknad. Det är det bästa sättet att komma i riktigt härlig julstämning. Vi köpte lite julklappar och åt lussebullar. Isabella fick sitta i tomtens knä. Det var roligt först, men blev snabbt väldigt läskigt. Nu är vi hemma igen och efter en frisk prommis sitter vi nu framför brasan.

 

Skövdegänget har kommit

Tobias föräldrar kom igår kväll. De måste ju vara med och fira Isabella på hennes stora dag. Innan de kom var jag inne sta'n och ledde Dagens Industris personalkör. Det var superkul som vanligt!


Myskväll med mammorna

Igår kväll träffades mammagruppen hemma hos Lotta...utan bebisar. Det var verkligen så mysigt! Lotta bor fantastiskt fint och mammorna är helt underbara!

    

Mammas och pappas nya hus

Igår hälsade Bella och jag på pappa i huset medan han höll på att fixa lite där. Det är så fint! Det ska bli så kul att ha dem så nära. Bella kan till och med gå dit själv om hon vill hälsa på - när hon blivit lite större förstås : ) Perfekt!


Isabellas första steg

Idag har Bella tagit sitt första egna steg! Hurra!!!


Hej då!

Nu har vi varit och sagt "Hej då!" till mammas och pappas gamla hus. Tänk vad roligt vi har haft där. Spelat in egna videofilmer när vi var små, firat födelsedagar, haft pyjamaspartyn, klätt ut oss i roliga dräkter, spelat massor av roliga spel... nu är det dags att göra detsamma, men på andra sidan Gribbylund...


Bonde söker fru

Ikväll är det "Bonde söker fru" eller heter det "Bonde söker man"...? Jag vet inte? Kul ska det bli i alla fall!


Lugn dag

Idag har Bella och jag varit hemma och haft det riktigt mysigt. Vi gick en långprommis med Cecilia och Noah som bor i närheten. Det var härligt! Luften är så fräsch och det doftar så gott när det har regnat.

När Tobbe kommer hem ska vi åka till mammas och pappas gamla hus och säga "Hej då!". Det är nästan tomt där, så det känns lite konstigt. Jag har ju ändå vuxit upp där...


Lovisa 1 år

Idag fyller Sandras Lovisa 1 år. Grattis och HURRA!


Mamma i nästan 1 år

Isabella fyller 1 år på söndag. Heeelt otroligt vad tiden går fort. Det har varit ett fantastiskt år. Bella är världens bästa! Jag älskar henne så mycket.

  

Back in business!

Nu är jag tillbaka. Jag känner mig ganska pigg. Isabella och jag har varit på Bebisrytmiken idag. Det var fullt ös!


Papporna

Vi firade papporna lite grann igår i alla fall - trots baciller. Presenterna kvarstår dock - den som väntar på något gott...

 

Usch!

Det är verkligen så trist att vara sjuk! Som en vis man (Tobbe) sa till mig "En frisk människa har många drömmar, en sjuk människa har bara en" och det stämmer verkligen. Jag hoppas verkligen att det går över snart, så att jag kan ha många drömmar igen...

Fars dag

Hoppas att alla söta pappor får extra många pussar idag! ♥

 

Prommis

Mamma och pappa är ute på prommis med Isabella. De ringde nyss och sa att de var vid Rönningeby. Mysigt!

Bättre dag för dag

Nu mår jag litte bättre igen, men det var ingen vidare natt och det har varit en jobbig förmiddag. Illamående och yrsel är de enda symptomen. Superskumt! Hon som smittat mig hade precis likadant. Om 50 minuter övar de inför konserten ikväll : ( och jag kan inte vara med : ( : (


Enjoy

Bra låt http://www.youtube.com/watch?v=EB2rV4jQXGw

Lyssna till ditt hjärta

När man är sjuk hinner man titta på tv-program som man vanligtvis inte ser på. Det är ganska kul, men också lite skrämmande ibland. Igår såg jag "Ensam mamma söker". Var har pirret tagit vägen, passionen...? Jag tyckte det var för mycket fokus på att "det här måste han visa mer" och "det här vill jag att han ändrar på". Det känns ganska genomgående för alla tv-program som handlar om att hitta "den rätta". Följ ditt hjärta istället! Välkomna pirret - det är en superbra början på livslång kärlek. Det är jag helt övertygad om. Eller vad tror du?

Mammas och pappas nya hus

Mina föräldrar har alltså flyttat granne med oss...nästan i alla fall. Det är ett hus mellan oss. Jag kan se deras garage från vårt matsalsfönster. Det är underbart! Jag ser tex nu att de fortfarande är hemma. Eftersom de precis flytta in och samtidigt har en målare där är allt lite provisoriskt hemma hos dem, så de äter vissa måltider hos oss. Däremot igår kväll åkte de, Tobbe och Bella till pizzerian i Täby Kyrkby, Täbys bästa pizzeria numera, eftersom jag inte klarade av matos. Nu leker Tobbe med Bella. De är sååå söta!

Mycket bättre

Idag mår jag mycket bättre. Skönt! Det var riktigt jobbigt igår. Däremot var det inget jag ätit. Jag fick reda på att det var en kompis som smittat mig i onsdags kväll. Enebybergsgruppen ville inte att jag skulle komma och repa med dem idag. De sa "vi tycker väldigt mycket om dig, men stanna helst hemma". Ganska skönt för jag mår fortfarande inget vidare. Vi får hoppas att jag är pigg och fräsch till konserten imorgon.

Mamma och pappa flyttar

Idag flyttar mamma och pappa till sitt nya hus. Superskoj! Jag ska berätta mer om det imorgon om jag mår bättre då...

Sjuuuuuuuuk : (

Idag mår jag riktigt dåligt. Jag måste ha ätit något riktigt skumt igår. Därför blev det ingen DI-kör idag och jag är sååå ledsen för det. Hoppas att det går över snabbt med tanke på konserten på söndag...


Nu måste jag lägga mig igen...


Bellas kompis

Saras Lovisa var också med på rytmiken idag. Sara är med i min mammagrupp. Lovisa är sååååå söt!!!



 
















Sovpaus

Nu har vi busat riktigt mycket på rytmiken och Bella är heeeeelt slut. Hon sover nu och då passar jag på att blogga lite...

   

Mysigt att vara mammaledig!

Nu leker Bella i sitt lekhörn medan jag sitter och äter skinksmörgåsar. Ja, Tobbe har faktiskt redan lagat första julskinkan...mums. Knasigt, men gott! Vi lyssnar på Bolibompagänget på cd, "Vilda Baciller" - så bra musik!!! Just nu är det "Lilla Syrran Tyran". Snart ska vi åka till Täbban och gå på rytmik igen. Helena med lilla Lovisa ska också dit, det ska bli supermysigt. Ses snart igen!

Röd ängel * 2

Det är en till som vill vara röd ängel hemma hos oss... ♥


Bellabus på sta'n

Idag har vi varit på sta'n hela dagen. På vägen in träffade vi supermamman Sandra och hennes lille Aleksander. Vi båda "skolkade" från vår vanliga mammaträff som vi annars alltid har på onsdagar. Det är så svårt att hinna med allt man vill göra... När vi gick från Östra station till Östermalmstorg somnade Bella och då passade jag på att gå till Lilla Japan. De har bästa sushin i Stockholm! När Tobbe och jag bodde på Riddargatan hämtade vi mat där varje vecka.

Sedan gick vill till Mornington hotell och fikade med Susan. Bella var på toppenhumör. Vi skulle hälsa på IC-Potential, mitt jobb, efteråt, men det var tydligen baciller i luften där. Vi stannade och fikade vidare med Susan. Vi hade det supertrevligt! Jag får göra ett nytt försök med jobbet nästa vecka...saknar er Linen och Cillen!

     

På kvällen sjöng jag med min nya sånggrupp i Enebyberg. Vi har en konsert på söndag, så nu gäller det att hålla sig frisk...

"Superbättre" citat!

"En kändis är en person som arbetar hårt hela livet för att bli känd och sedan bär mörka solglasögon för att slippa bli igenkänd."

God natt och sov så gott!

Fru R

Jag är numera Fru R och det är verkligen helt underbart! Tobbe är min drömkille och nu har jag fått äran att bli hans fru. Det är helt fantastiskt och känslan att vi nu ska leva vid varandras sida i hela våra liv är magisk . Den här sången http://www.youtube.com/watch?v=EB2GWgaoxyo sjöng Hannah Holgersson på vårt bröllop och den beskriver den känsla jag får varje gång jag tittar min man i ögonen.

Superbra citat!

"Den som endast söker applåder utifrån har lagt hela sin lycka i andras händer."

Bebisrytmik

Idag har Bella och jag varit på rytmik. Det är riktigt mysigt och man märker att barnen mår bra av musiken och stämningen. Bella vill helst dansa med och det är inte helt lätt att få henne att vilja sitta i knät och sjunga.

Madrid - here we come!

Jag och Lojjsen har nu bokat vår resa till Madrid. Vi ska åka i början av december.  Jippi!

         

Jag har fått 5 sidor med tips från min chef, så att vi kan fokusera på det bästa i "Europas häftigaste huvudstad". Super!!!

Nya tuffa Bond

Igår såg Tobbe och jag den nya Bond-filmen "Quantum of solace". Det kändes nästan som att få "data" igen. Visst, vi har varit tillsammans i nästan 12 år, men sedan Bella kom är det inte så ofta vi gör något bara två. Det nästan pirrade lite i magen : )

Filmen var inte riktigt lika bra som den förra, men den var absolut sevärd! Daniel Craig är verkligen en suverän Bond - tuff och modern. Den ska ses på bio.

Halloween

Tjohoooo! Uppe med tuppen och gosa med Bella.

Tiden går så otroligt fort. Det är i princip bara att byta från röd ängel-outfit till lucia-outfit. Louise, Malin och jag var hemma hos en tjej som heter Rebecca igår. Hon bor superfint och var supertufft utklädd.
 
   

1 november

Kul med blogg! Mitt liv består numera av att ta hand om lilla Bella, mata lilla Bella, sjunga med lilla Bella, dansa med lilla Bella och... gå på Halloween-party. Ja, ikväll ska Tobbe få vara med Bella medan jag ska klä ut mig till en röd ängel och ge mig ut på stan... Vi ses!

RSS 2.0