Busiga bebbar


Willes och Luddes dop

Nu är Wille och Ludde döpta. Det blev en vacker dag och grabbarna skötte sig riktigt bra i kapellet. Ludde tyckte att det var riktigt mysigt och somnade i gudmor Marias famn. Efter ceremonin åkte vi hem till oss och åt tårta. Isabella och hennes kompisar hade riktigt kul när de lekte på tomten. Verkligen härligt att få träffa nära och kära!

Wille trivs bra i gudmor Charlottes famn


Luddes gudmor Maria









Amandas möhippa

Snart är det dags för bröllop, och det är Amanda och Peter som ska gifta sig. Jag anar att det blir ett riktigt romantiskt bröllop, då de ska ha middagen ute i trädgården hos Amandas föräldrar. För er som inte känner Amanda, så träffades vi genom Sveriges lucia. Hon är en riktigt härligt härlig och gó Gävletjej med ljus i håret.

Amanda har i alla fall haft en riktigt häftig möhippa med vit limo, Molin Rouge-dans i nätstrumpor, race med fyrhjulingar och fantastisk skaldjursbuffé på kvällen. Amanda var helt galen på fyrhjuling och vann överlägset.









 


Vackert väder

Skönt att solen letat sig fram igen och hoppas att den trotsar alla prognoser genom att hålla sig kvar. Jag hittar som vanligt på alldeles för mycket bus, så jag hinner inte att blogga. Usch och fy! Jag ska bli bättre...hoppas jag.

Jag har nu fått många frågor om balen och såg nu att även gulliga Lotta vill få lite glamour-update. Det var fantastiskt på balen. Förvånansvärt god mat för att vara en tillställning med så många gäster. Halstrad pilgrimsmussla med röding och löjrom till förrätt, kalvytterfilé till varmrätt och en fantastisk glassbomb med rabarbersorbet på marängbotten till dessert. Underhållningen var också outstanding, "Fantastic four" kallades de fyra grabbarna och de höll vad namnet utlovar. Super!

I övrigt var det väldigt många vackra klänningar och håruppsättningar, och det var riktigt trångt på dansgolvet. Kungafamiljen var tyvärr inte närvarande, men det kan väl ha med Maddes kärleksbekymmer att göra eller Victorias stundande bröllop. Det är alltid festligt att få dansa bredvid drottningen, så lite besvikna var vi allt ; )

Tobbes syster Victoria och hennes man Alexander recepierade i år.










RSS 2.0