Äntligen fräsch

Löjligt problem kanske... men när man har varit sjuk så mycket som jag, samt har massor av bebbar, då hinner man inte gå till frissan. MEN nu... äntligen...

 

Ajajaj...

Den här månaden har inte varit min månad när det gäller fysisk hälsa...

Jag fick mjölkstockning i torsdags med 39,6 grader feber. På fredagen hade febern ökat till 40 grader och jag kunde knappt gå eller prata, så pass medtagen var jag. Även denna gång fick jag märkliga råd från barnmorskorna som jag pratade med. De sa att jag kunde vänta 2-3 dagar. Vid middagstid bad jag istället Tobbe ringa, då jag hade okontrollerad frossa och mådde så dåligt. Helt plötsligt var då istället rådet att jag skulle åka in akut. På akuten blev de helstressade och jag rullades iväg på en säng till gynakuten. Där fick jag bra hjälp och jag fick återigen läggas in. Jag kunde ha fått blodförgiftning om jag inte kommit in, då mjölkstockningen lett till en infektion i kroppen. Jag fick komma hem igen igår, men jag måste fortsätta med antibiotika i tio dagar...

Nu mår jag dock mycket bättre!!!    


Världens bästa storasyster

Isabella är så duktig och har verkligen tagit storasysterrollen på allvar. Hon är en riktig Kajsa Kavat och hjälper oss med det mesta. Självklart protesterar hon lite också, bl a genom att äta lite sämre än vanligt. Förhoppningsvis går det över snart... Isabella sover i alla fall i sitt eget rum där nere, räknar till "10" och går själv när vi går på prommis. Svårt att inte vara stolt då... : )



 


William och Ludwig

Jag vill självklart lägga upp några bilder på våra go'a grabbar!

William


Ludwig



Chockad, men tacksam

Hej kära bloggvänner!

Tack för att ni inte ger upp...

Nu är jag hemma och nästan mig själv igen efter en kämpig tid. Jag förstår om ni har undrat var jag tagit vägen...

Sista två veckorna av min graviditet var mycket kämpiga. Jag var endast vaken två, tre timmar per dygn, åt nästan ingenting, drack kollosalt mycket och hade massor av andra symptom som gjorde mitt liv nästintill outhärdligt. Ingen inom sjukvården tog mig på allvar. När jag kom till Danderyds sjukhus för två veckor sedan och var riktigt illa däran hade mina levervärden försämrats ytterligare, men de skickade ändå hem mig. Om jag hade åkt hem, så hade antagligen varken jag eller bebisarna funnits här idag. Läskigt!!!

Däremot ringde de när vi satt i bilen och bad mig komma tillbaka för att göra ytterligare tester. Efter det snittades jag efter två timmar. Det var ca 15 personer i rummet och de var superproffsiga. Sedan fick jag ligga på intensiven i 1,5 dygn. Jag saknade bebisarna och Tobbe så mycket. Allt detta hände den 1 oktober och då föddes underbara William och Ludwig. De mår jättebra och är världens gulligaste!

Jag blev friskförklarad förra tisdagen, men det kommer ta några veckor innan jag blir som vanligt igen. Nu är jag fortfarande trött. Vi kom hem i lördags och sedan dess har det varit full rulle. Jag kommer att vänta med besök tills jag är helt återställd, men jag ska försöka att skriva på bloggen när jag har tid.

Ta vara på varje dag!!! With love / Mamanetty


RSS 2.0