Vickan och Emma

Vickan och Emma har bott hos oss från torsdag till fredag. Supermysigt! På fredagen åkte vi till Vaxholm och då var även Andreas och Magdalena med. Vi fikade på Hembygdsgården vid vattnet. Mums! Bella var på solskenshumör hela dagen.




Ängsholmsbadet

I torsdags badade Sofia, Cornelia, Bella och jag i Ängsholmsbadet. Det var jättehärligt! Nu är verkligen bästa vädret.




Edsbacka krog

Igår kväll var Tobbe och jag på Edsbacka krog för att fira min kommande 30-årsdag. Livet går fort när man har roligt! Det var en härlig överraskning och vi hade fantastiskt trevligt. Maten var som konstverk...












Bellas nya "boyfriend"

Igår var Bella och jag hos mormor och morfar för att träffa Brigitta och hennes barnbarn Philip. Han är sååå söt och duktig. Philip är några månader äldre än Bella och kunde säga riktigt många ord. Han visade också att man skulle hålla båda händerna på vagnen när Isabella försökte att "fuska" en gång.

När Philip skulle gå gav de varandra en stor kram och Philip gav Isabella flera pussar ♥ 










NK-rean

Idag har jag varit på NK-rean...redan kl. 7.00. Suck, vad tidigt... däremot hittade jag en snygg klänning, skor, plånbok, lite smink och två bodies till grabbarna. Det är klart roligare att gå på rea när man inte har en stor mage att ta hänsyn till, men jag gick nöjd därifrån i alla fall. När jag kom hem sjöng jag en stund med Cilla, vi har ett gig i Vaxholms kyrka i slutet av sommaren. Superskoj! Annars har mest legat i bikini på baksidan och på kvällen träffade jag Gribbylundsmammorna. Det var jättemysigt och Cecilia hade bakat en jättegod nötkaka. Nu ska jag sova... 

Härlig midsommar!

Åh, vad roligt det var att fira midsommar igår. Våra små tjejer hade kransar i håret, som Helena hade gjort och solen sken precis när den borde. Vi började dagen med en sillunch när Helena, Jonas och Lovisa kom. Tjejerna lekte på tomten och höll varandra i handen. Jättegulligt! Mest spännande är, som vanligt, att leka med bollar. Efter lunchen gick vi till Rönninge by. Där dansade vi tjejer runt midsommarstången och sedan satt vi på en filt och åt banankaka. Mums!

På vägen hem kom en rejäl skur, så vi såg ut som dränkta katter. Helena och jag fick skjuts av min pappa från Skavlöten, så vi klarade oss hyfsat. Medan vi torkade spelade vi lite kort och sedan var det dags för middag. Varmrätten blev grillad lövbiff på spett. Småtjejerna fick vara uppe till midnatt, så de var på toppenhumör. Hoppas att ni också hade en toppendag och kväll! 

Bella badar hos mormor och morfar


Snart är det midsommar!

Jag ser verkligen fram emot midsommar och Rönninge by, men kan inte låta bli att vara lite orolig för vädret... jag vet "rätt kläder"... men på midsommar ändå...

På sista tiden har Bella och jag träffat kompisar, jag har myst med Gribbylundsmammorna, Tobbes bror har varit här och vi har träffat mina föräldrar en del.

Jag vill lägga upp några bilder från när Isabella och jag träffade Sara och Lovisa. Vi hade så kul!







Philip har tagit studenten

Nu har min "lilla" kusin blivit stor...en riktig tuffing till och med... Vi var på Philips studentmottagning idag och det var riktigt trevligt. Vi satt vid poolen och åt supergod mat. Tyvärr var vi tvungna att gå ganska tidigt, då jag skulle iväg och sjunga. Alla som kan är varmt välkomna på körkonsert i Hedvig Eleonora kyrka kl. 19.30 imorgon onsdag...eller idag kan man säga : ) Det är gratis inträde och ta gärna med er alla ni känner. Det är roligt när det kommer publik.  

Sov så gott!


Ultraljudet

Hej igen! Förlåt att jag är så seg med att skriva...igen...

Vi var ju som sagt på ultraljud och det gick toppenbra. Två grabbar!!! : ) Det ska bli så spännande när de kommer. Jag längtar... Allt såg perfekt ut och det är väldigt tydligt att det är pojkar, så det blir det... nu gäller det bara att komma på två snygga namn : )

Har ni några förslag?

Världens tråkigaste blogg...

Förlåt att jag är så dålig på att skriva och lägga in bilder. Jag är väldigt glad att ni ändå fortsätter att titta in på min blogg. Förr eller senare vänder det och jag kanske börjar skriva lite oftare... : )

Just nu har jag ganska ont i fogarna, så jag är väl inte på mitt allra bästa humör. Däremot har jag haft massor av roligt för mig de senaste veckorna. Brunch med tjejerna på Bockholmen, hälsat på Mikaela och fått se hennes jättefina hus och jättefina mage, lekt med Sandra och Lovisa i Näsa äng, sjungit massor, tagit förarbevis (båt), mysig grillfest hos Cecilia, Stefan och Noah, och massor massor mer...

Nu har jag precis kommit hem från körrep. Jättekul! Imorgon ska vi på ultraljud. Då får vi se vad det är små krabater i magen...sååå spännande! Jag ska försöka skriva och berätta mer imorgon.

Kram och god natt!

RSS 2.0