Bella pysslar om lillebror

Så här kan det gå när lillebror Ludde får lyxbehandling i storasysters säng. Alla gossedjur skulle läggas runt omkring Ludwig. Som ni förstår är det här bara början... 




Senaste månaden

Tiden går så fort. Senaste månaden har mest bestått av sång. Jag har sjungit med DI-kören och uppträtt på deras julfest, sjungit på NK vid två tillfällen, varit lucia på Nordiska muséet och på Louise arbetsplats, samt sjungit i Stadshuset. Tobbe har fått agera privatchaufför och skjutsat mig fram och tillbaka mellan hemmet och sta'n, medan mina föräldrar har blivit mormor och morfar nästan på heltid. Jag har verkligen fantastiskt stöd! Annars har vi mest träffat vänner, julpyntat och myst med våra små barn.

Idag har jag badat med alla barnen och sedan gjorde vi en liten utflykt med bilen. Det blev inte så jättemycket gjort pga snöstormen. Nu är Bella ute och åker skidor med morfar, medan Tobbe köper en gran. Jag är således hemma med grabbarna. Mysigt!

Bella älskar sin nya julklänning (med danskjol som hon kallar det)!


Övar inför julafton


...och så dans förstås...


William och Ludwig 


Inte fullt så nöjda barn


Bella och jag bygger ett pepparkakshus


Stora Wille


Lille Ludde


Vem är vem nu då ; )


Det här är i alla fall storasyster

Sorry...snart är det dags : )

Nu har jag inte bloggat på flera veckor. Jag skäms... men jag sjunger, matar alla mina barn : ) och försöker att hinna julpynta emellanåt. Snart ska jag lägga ut lite bilder och skriva lite. Håll ut! 


RSS 2.0